Відкриття сезону: фруктовий глінтвейн. Найкраще вино для зимового напою

PROMOTED
15 грудня 2023, 14:55

Широко відомий в Україні бренд вина AZNAURI створив шалену новинку, яка заслуговує звання ідеального вина, з яскравим ароматом і смаком фруктів. Тепер українці можуть насолодитись неймовірним фруктовим букетом та обрати вино з чотирьох смаків для будь-якого настрою та події.

​​Зима — час, коли кожен з нас прагне зігрітися та відчути атмосферу затишку та незабутніх вечорів з найближчими. І що може бути краще, ніж пряний глінтвейн, який подарує насолоду смаком і теплом?

Розповідаємо, як правильно підібрати вино та відкрити новий досвід споживання звичного для всіх глінтвейну.

Розкіш різноманіття та фруктові акценти

Сучасні тренди у споживанні відзначаються тенденцією до задоволення та експериментів. Люди шукають щось особливе та неординарне, прагнуть побалувати себе, надаючи перевагу продуктам з яскравими та оригінальними смаками.

Саме під запит поціновувачів, бренд AZNAURI створив колекцію вишуканих вин AZNAURI Fruit Collection, яка пропонує різноманіття вин з фруктовими нотками.

Ця колекція — про улюблене вино, але в абсолютно новій інтерпретації, створене шляхом поєднання відбірного винограду європейських сортів та фруктів. У лінійку ввійшли найулюбленіші смаки: ніжний персик, спокуслива полуниця, пристрасна чорна смородина та соковита вишня.

А тепер спробуймо приготувати справжній хіт сезону — фруктовий глінтвейн з винами AZNAURI Fruit Collection, ідеальна солодкість якого позбавить вас від необхідності використовувати додатково мед.

Рецепти чотирьох ідеальних фруктових глінтвейнів

Рецепт глінтвейну «Персикова фантазія»:

  • AZNAURI Peach біле солодке – 1 пляшка.
  • Додайте очищені та нарізані фрукти: яблуко, мандарин, лимон.
  • Додайте спеції: паличку кориці, гвоздику, ванілін.
  • Перемішайте та грійте напій на повільному вогні, не доводячи до кипіння.

Завдяки вину AZNAURI Peach смак глінтвейну набуде мармеладних нот з нюансами апельсинової цедри та персикового джему.

Рецепт глінтвейну «Полунична спокуса»:

  • AZNAURI Strawberry рожеве солодке — 1 пляшка.
  • Апельсин — 1 штука.
  • Кориця — 1 паличка.
  • Сушена м’ята, гвоздика, мускатний горіх — до смаку.
  • Змішайте інгредієнти в каструлі та варіть, не доводячи до кипіння.

Глінтвейн з рожевого вина AZNAURI Strawberry окрім незрівнянного аромату полуничного джему, вершків і марципанів, матиме блискучий ніжно-рожевий колір, який підійме настрій у холодний зимовий день.

Якщо ви поціновувач класичного червоного глінтвейну, то наступний рецепт саме для вас. Вино AZNAURI Black Currant з елегантним ароматом чорної смородини, прянощів і шоколадних трюфелів надасть вашому глінтвейну божественного аромату, який ви полюбите з перших ковтків і не зможете забути.

Рецепт глінтвейну «Пряна смородина»:

  • AZNAURI Black Currant червоне солодке — 1 пляшка.
  • Апельсин — 1 штука.
  • Лимон – ½ штуки.
  • Кориця — 1 паличка.
  • Чорний перець горошком, гвоздика, молотий імбир, бодян — до смаку.
  • Змішайте інгредієнти в каструлі та варіть, не доводячи до кипіння.

Наступний рецепт для любителів чогось «міцненького» та оригінального. Ми пропонуємо поєднати кращі напої від бренду AZNAURI, додавши до глінтвейну з вина AZNAURI Cherry коньяк з ароматом свіжоподрібненої кави — AZNAURI Espresso. Аромат стиглої вишні, смаженого мигдалю, темного шоколаду, спецій і кави порадує своєю багатогранністю.

Рецепт глінтвейну «Соковита вишня»:

  • AZNAURI Cherry червоне солодке — 1 пляшка.
  • AZNAURI Espresso — 50 мл.
  • Апельсин — 1 штука.
  • Лимон – ½ штуки.
  • Кориця — 1 паличка.
  • Чорний перець горошком, гвоздика, бодян — до смаку.
  • Змішайте інгредієнти в каструлі та варіть, не доводячи до кипіння.

Обираючи AZNAURI Fruit Collection для вашого глінтвейну, ви виходите за межі звичайного споживання напою. Пориньте в атмосферу тепла та вишуканості, насолоджуючись кожним ковтком зігріваючого глінтвейну з AZNAURI Fruit Collection.

Надмірне споживання алкоголю шкідливе для вашого здоров'я.

Останні матеріали
Більше матеріалів