Валерій Харчишин стане спеціальним гостем концерту рок-гурту Crazy World

PROMOTED
1 серпня, 12:05

4 серпня на киян чекатиме можливість перезарядити свої внутрішні батарейки на благодійному концерті молодого рок-гурту з містечка князя Любарта — Crazy World.

Це буде перший виступ колективу в Києві, відбудеться він в рок-пабі Docker-G Pub.

Запрошеним гостем концерту стане лідер та вокаліст гурту "Друга Ріка" — Валерій Харчишин. Разом з Crazy World артист виконає декілька пісень.

https://www.instagram.com/p/C-CpW8HsQhn/

Crazy World був заснований в серпні 2022 року, з того часу музиканти дали понад десять благодійних концертів і допомогли декільком підрозділам ЗСУ, які боронять нашу країну.

Репертуар колективу складають авторські пісні та пісні відомих українських гуртів, таких як: "Океан Ельзи", "Скрябін", "СКАЙ", "Друга Ріка", "Плач Єремії" та багато інших.

"За два роки ми провели багато репетицій, доклали чимало зусиль заради того, щоб "зігратися" та презентувати слухачам нашу програму, в яку також входить нещодавно записана нова авторська пісня "Яма", після прослуховування якої ви точно будете ходити та наспівувати приспів…

А чи вийшло в нас все те, над чим ми так старанно працювали — дізнаєтесь 4 серпня", — зазначив вокаліст та гітарист гурту Crazy World Максим Харчишин.

4 серпня, Crazy World, Київ, Docker-G Pub: відкрийте для себе нові музичні горизонти, підтримайте молодих артистів та долучіться до благодійного збору на FPV-дрони для ЗСУ.

Квитки на концерт можна придбати за посиланням: https://bit.ly/4dkSZmn.

Підписатися на сторінки гурту Crazy World:

Instagram

Facebook

Останні матеріали
Більше матеріалів