Шварценеггера затримали в аеропорту Мюнхена через незадекларований годинник: чим усе закінчилося

18 січня, 09:40

76-річного актора і колишнього губернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера затримали на три години в аеропорту Мюнхена через те, що він не задекларував годинник вартістю 20 тисяч євро.

Проти Шварценеггера порушили кримінальне провадженням через ухилення від сплати податків, повідомив CNN пресофіцер Мюнхенської митниці 17-го січня.

Як повідомило виданню джерело, близьке до актора, свій годинник він збирався продати на благодійному аукціоні в Кіцбюелі (Австрія).

"Він не задекларував товар. Товар, який був імпортований із країн поза ЄС, щоб залишитися в ЄС. І цей процес стосується всіх", – заявив прессекретар Томас Майстер.


Шварценеггер просто хотів продати на аукціоні дорогий годинник, який, за правилами, треба було декларувати, бо це вважається імпортом

Шварценеггер просто хотів продати на аукціоні дорогий годинник, який, за правилами, треба було декларувати, бо це вважається імпортом

Фото Getty Images

Відомо, що йдеться про годинник швейцарського бренду класу люкс Audemars Piguet.

За словами джерела, Шварценеггера не просили заповнити бланк декларації, і він чесно відповідав на запитання митників.

Врешті актор погодився заплатити податки за годинник у розмірі 10613 доларів, але автомат для кредитних карток не працював протягом години. Тому Шварценеггера відвели в банк, де він мав зняти готівку в банкоматі, повідомляє джерело. Але і тут на актора спіткала невдача, бо у банкоматі був занизький ліміт, а банк був уже зачинений.

Коли Шверценеггер повернувся, інший офіцер приніс нову машинку для кредитних карток, яка спрацювала, додало джерело.

Нагадаємо, у далекому 2016-му поліція не дозволила Арні покататися на велосипеді на залізничному вокзалі Мюнхена.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів