Поліцейський навіть не знав, хто це: з'явилися нові деталі арешту Джастіна Тімберлейка та його фото при затриманні

19 червня, 11:15

ЗМІ дізналися нові подробиці арешту американського попспівака Джастіна Тімберлейка, якого 17-го червня затримали за водіння авто у нетверезому стані.

Як повідомила джерело виданню Page Six, офіцер, який зупинив 43-річного артиста у Саг-Харборі, не мав жодного уявлення про те, хто він такий.

Мовляв, поліцейський був настільки молодим, що не просто не впізнав Тімберлейка, а взагалі навіть гадки не мав, що перед ним світова зірка.

Джастін Тімберлейк на сцені під час світового туру
Твоє обличчя, коли хтось не знає, що ти велика зірка
Фото Getty Images

Крім того, інше джерело розповіло, що під час арешту лауреат "Греммі" згадав про свій поточний світовий тур "The Forget Tomorrow".

"Джастін сказав собі під ніс: "Це зіпсує тур". Коп відповів: "Який тур?". Джастін сказав: "Світове турне", - цитує видання інформатора.

Також у ЗМІ оприлюднили фото Тімберлейка, зроблене у поліцейському відділку під час арешту. На знімку у співака помітно червоні очі.

Джастіна Тімберлейка заарештували

Так Тімберлейк виглядав у ніч арешту

Фото Getty Images

"Його очі були налиті кров'ю та скляні, від його дихання йшов сильний запах алкоголю, він не міг сфокусувати увагу, у нього була сповільнена мова, він був невпевненим і погано виконував усі стандартні польові тести на тверезість", - сказано в судових документах, пише Daily Mail.

Згідно з документами, Тімберлейк сказав офіцеру, що він випив одне мартіні та поїхав додому. Раніше також повідомлялося, що музикант відмовився проходити тест на дихання.

Як зазначає Page Six, захищати Тімберлейка буде відомий у Хемптоні адвокат Едді Берк-молодший. Наступне судове засідання у справі Джастіна призначене на 26 липня, але співаку не доведеться бути на ньому присутнім.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів