Зірку "Району Беверлі-Хіллз" атакували байкери у Лос-Анджелесі посеред дороги. Відео

2 січня, 10:05

Американський актор Ієн Зірінг, відомий роллю Стіва у серіалі "Район Беверлі-Хіллз", побився з купкою водіїв мінібайків просто посеред дороги.

Інцидент стався в неділю, 31-го грудня на Голлівудському бульварі у Лос-Анджелесі. Відео оприлюднило видання TMZ.

На записі видно, як 59-річний актор вийшов із машини та спочатку стикнувся з одним із байкерів, після чого на нього напали інші водії байків.

Кілька водіїв мінібайків атакували Зірінга

Кілька водіїв мінібайків атакували Зірінга


Зірінг намагався втекти від нападників просто через дорогу та відбивався від них ногами. Врешті, акторові вдалося відбитися. Причому, ніхто зі свідків не втрутився у бійку.

59-річний актор відбивався ногами

59-річний актор відбивався ногами

Пізніше Ієн прокоментував цей неприємний випадок у своєму Instagram та запевнив, що з ним усе гаразд.

"Учора я пережив тривожний інцидент за участю групи людей на мінібайках. Коли я застряг у заторі, до моєї машини агресивно підійшов один із цих водіїв, що призвело до конфронтації. Намагаючись оцінити будь-які збитки, я вийшов з машини. Ця дія, на жаль, переросла у бійку, до якої я вдався, щоб захистити себе", - запевнив актор.

Одна з доньок була з Зірінгом у машині, коли стався інцидент

Одна з доньок була з Зірінгом у машині, коли стався інцидент

"Я з полегшенням можу повідомити, що ми з дочкою абсолютно неушкоджені, але цей інцидент викликав у мене глибоке занепокоєння щодо зростаючої сміливості таких груп, які порушують громадську безпеку та спокій. Ця ситуація підкреслює велику проблему хуліганства на наших вулицях і необхідність ефективного реагування правоохоронних органів на таку поведінку. Як громадянин і батько, я вважаю неприпустимим, що ці групи можуть так поводитися, спричиняючи страх і хаос, а реакції влади при цьому замало", - наголосив Зірінг та закликав міську владу і правоохоронців вжити рішучих заходів проти подібного беззаконня.

Нагадаємо, кілька років тому Зірінг розлучився з матір'ю своїх дочок, Ерін.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів