"Gogol Bordello" не буде на "Євробаченні", а Сердючка вже у фіналі

20 серпня 2010, 10:22

Інтернаціональний гурт "Gogol Bordello" спростував чутки про подачу заявки на національний відбір на пісенний конкурс "Євробачення-2011".

"Попри те, що кажуть деякі новини "Gogol Bordello" НЕ братиме участь у цьогорічному пісенному конкурсі "Євробачення". Вірте лише тому, що пишеться тут", - йдеться у заяві на офіційному сайті колективу.

Нагадаємо, днями поширилася інформація, що гурт "Gogol Bordello", на чолі з українським емігрантом Євгеном Ґудзем, подали заявку на нацвідбор.

Цю інформацію навіть підтвердили у прес-службі Першого національного.


"Gogol Bordello" не співатимуть на "Євробаченні-2011"

До слова, поки "Gogol Bordello" спростовує свою участь у нацвідборі, інші учасники не збираються відступати.

У четвер прошов перший день відбіркового кастингу. За місце у 30 півфіналістів зібралися поборотися як нові артисти, так і вже відомі. Зокрема, Джамала, Анастасія Приходько та випускники "Фабрики зірок", пише "Сегодня".

Так само серед претендентів представляти Україну на "Євробаченні-2011" значиться і Вєрка Сердючка. "Народна провідниця" навіть готувалася до кастингу. Щоправда, для відомих артистів відбір був дещо спрощеним - їм призначали конкретний час, а не змушували стояти у черзі як усіх інших.

Але Сердючці навіть не довелося приїздити на кастинг. Виявляється, Вєрка автоматично потрапила до 30-ки найкращих.

Сердючку взяли у фінал без кастинга

"Ми вже готувалися їхати на відбір, як зателефонували з НТКУ і сказали, що це не потрібно. Як срібного призера "Євробачення" Сердючку одразу взяли до фіналу, без будь-яких кастингів", - розповів директор Андрія Данилка.

Нагадаємо, другий і останній день кастингу відбудеться у п'ятницю 20-го серпня, а 21-го серпня стануть відомі імена 30 найкращих артистів, один з яких і поїде представляти Україну на "Євробачення-2011".

Фото з сайту "Gogol Bordello" та "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів