У Буйнова рак?

8 квітня 2011, 11:00

Російський співак Олександр Буйнов переніс складну операцію в онкологічному центрі імені Блохіна у Москві, повідомляє "Life News".

Про те, що у Буйнова серйозні проблеми зі здоров'ям, стало відомо ще на початку березня. Медики заявили зірковому пацієнту, що у нього захворювання, яке потребує оперативного втручання. Але ані спеціалісти, ані артист не розголошують сам діагноз

6-го квітня, за повідомленнями російських ЗМІ, 61-річний Буйнов приїхав до відділення урології онкоцентру. Того ж дня співака прооперували.

"Операція пройшла успішно. Його вже перевели у звичайну палату. Найближчі кілька днів йому заборонено сідати і вставати. За співаком спостерігають найкращі спеціалісти центру", - розповіли співробітники клініки.


Буйнов переніс складну операцію

Дружина Буйнова намагається не афішувати хворобу чоловіка.

"Саші взагалі немає у Москві. На квітень у нього немає запланованих концертів", - заявила жінка.

Водночас у театрально-концертному агентстві, яке організовує гастролі Олександра Буйнова, розповіли, що у співака також не заплановано жодних концертів ані та квітень, ані на травень.

"Операція, яку зробили Олександру Миколайовичу, доволі розповсюджена. Однак після неї потрібно багато часу для відновлення і реабілітації", - розповів один зі спеціалістів онкоцентру.

Нагадаємо, у травні минулого року Буйнов пережив мікроінсульт.

Фото yuga.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів