Джорджа Клуні хотіли зробити одинаком

12 вересня 2012, 14:20

Голлівудського серцеїда Джорджа Клуні спробували знову записати до лав холостяків. Однак представник зірки спростував чутки про розрив 51-річного Клуні з подружкою-білявкою Стейсі Кіблер.

Про припинення стосунків актора з коханою повідомив таблоїд "The Sun".


Мовляв, про розрив із Клуні 32-річна Стейсі розповіла своїм друзям.

"Вона сказала, що Джордж знову хоче бути сам по собі і не має наміру одружитися", - розповіло джерело.

До слова, актор провів із Стейсі Кіблер літо у своєму італійському будинку на озері Комо. А наприкінці літа Джордж навіть зголосився познайомити кохану з батьками.

Клуні та Кіблер досі разом

"Стейсі сподівалась, що вони будуть довго разом. Це був великий прорив - провести час з батьками. Але за останні кілька тижнів Джордж віддалився від неї", - зауважив інформатор.

Однак за кілька новин після оприлюднення новини про розрив, прес-секретар Клуні зробив заяву, пише "Contact Music" з посиланням на "GossipCop.com".

"Історія, опублікована лондонським таблодїом "The Sun", що стосуються Джордж Клуні і Стейсі Кейблер, неправдива", - заявив представник зірки.

За словами речника Клуні, ця новина була вигадана для "підняття продажів газети".

Нагадаємо, Клуні та Кіблер почали зустрічатися у серпні минулого року.

У квітні цього року вже з'являлися чутки про те, що Джордж і Стейсі вже не разом.

На рахунку актора чимало розбитих жіночих сердець. Так, Джорд мав стосунки з нинішньою дружиною Джона Траволти Келлі Престон, британською моделлю Лізою Сноудон, офіціанткою Сарою Ларсон та телеведучою і моделлю Елізабетт Каналіс.

І лише один раз Джорд Клуні таки був одружений. З 1989-го по 1993-й рік актор був у шлюбі з актрисою Талією Бальсам. Клуні колись казав, що саме невдалий досвід у цьому шлюбі й зробив його затятим холостяком.

Фото Reuters з сайту boston.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів