Путін в Іспанії худнув на місо-супі?

28 травня 2014, 10:10

Подейкують, президент Росї Володимир Путін днями став гостем розкішної СПА-клініки в Іспанії, яку полюбляють такі зірки як Наомі Кемпбелл, Гвінет Пелтроу та Кайлі Міноуг.

У програму оздоровлення для політика увійшла детокс-дієта та товариство моделей.

Про це повідомляє "The Daily Mail" з посиланням на "La Razón".

Доба в закладі "Sha Wellness Clinic", що знаходиться в Аліканте, залежно від вибору апартаментів може коштувати більше 7 тисяч доларів.

За словами джерела видання, Путін обрав програму з омолодження та зменшення ваги. Дієта, на яку посадили 61-річного російського керманича, включає в себе продукти з цільного зерна, бобові та щоденну тарілочку місо-супу.

Путін худнув та омолоджувався в Іспанії?

Разом із цим видання "La Razón" підкреслює, що інформацію отримало не від працівників клініки та не від найближчого до закладу кола людей. В офіційній заяві "Sha Wellness Clinic" говориться, що Путін ніколи туди не приїздив, а також що конфіденційність та повага до проватності клієнтів є одним із найбільших їхніх пріоритетів.

Як нагадує "The Daily Mail", перші особи Росії не вперше відпочивають на фешенебельних курортах Іспанії. В 2010-му до оздоровчого 5-зіркового готелю завітав прем’єр Дмитро Медведєв з жінкою Світланою та сином. Доньки Путіна вшановували своєю присутністю один із готелів у Бенідормі.

Нагадаємо, в травні Путін показував людям, як грає в хокей.

Фото з офіційного сайту Володимира Путіна putin.kremlin.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів