Макаревич про росіян: Вони не готові до свободи

4 липня 2014, 16:41

Російський музикант та лідер гурту "Машина времени" Андрій Макаревич пояснив, чому росіяни не хочуть бути вільними. За словами Андрія, вони просто не готові до свободи.

Про це Макаревич розповів журналу "Новое Время".

"Люди під час радянської влади були жахливо розбещені. Вони звикли не працювати по-справжньому, ні за що не відповідати, нічого не робити, отримувати як би зарплату. При цьому і на ковбасу, і на портвейн, загалом, вистачало. Їм не потрібна ніяка особиста відповідальність за те що відбувається. За дуже рідкісним винятком", - сказав музикант.

 Росіянам не потрібна відповідальність, вважає Макаревич

"Коли сталася перебудова, люди виявилися викинутими на територію свободи, і з'ясувалося, що вони до неї зовсім не готові. Свобода їх не влаштовує, вони хочуть назад в загончик - нічого не робити, ніяких ризиків, ні за що не відповідати і отримувати свої 130 рублів", - зазначив він.

Макаревич також зауважив, що росіяни є абсолютно не вільними і ніколи такими не були.

"Мова не про те, що росіяни перебувають в ув'язненні, - вони внутрішньо невільні. Тому така усвідомлена чи неусвідомлена туга за сильною рукою, господарем, який все вирішить, ворогів покарає", - пояснив Андрій.

Нагадаємо, за останні місяці Макаревич неодноразово висловлювався на підтримку українців і проти політики Путіна.

Фото з сайту "Musring.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів