Макаревич порівняв війну в Україні з трагедією в московському метро

16 липня 2014, 11:41

Російський музикант Андрій Макаревич вкотре засудили його ж співвітчизники.

Цього разу на артиста накинулись через те, що він порівняв трагедію в московському метро з політичною ситуацією в Україні.

"З України на нашу територію з недбалості (якщо це тільки не самі знаєте чия провокація) залетів снаряд. Одна людина загинула. Наші відважні депутати вже готові обстрілювати українську територію. У метро з чиєїсь недбалості сходить з рейок поїзд - гине троє (якщо не п'ятеро), більше ста осіб госпіталізовано. З ким воювати будемо?" - написав у Facebook Макаревич 15-го липня, коли у московському метро сталася трагедія.

За ці слова на Макаревича знову накинулись росіяни

Після публікації висловлювання на лідера "Машины Времени" обрушився шквал гніву користувачів Інтернет. Дехто назвав слова співачка блюзнірськими і неприпустимими.


Та Макаревич не вважає, що сказав щось не те. Про що й повідомив виданню "Super.ru".

"Я написав рівно те, що хотів сказати. Де тут блюзнірство? Я вважаю, що технічний збій відбувається з чиєїсь вини. Там, де всі служби працюють ідеально, технічних збоїв не буває. Якщо в результаті помилки постраждали люди, то винні в помилці повинні бути покарані, а у нас покарають помічника стрілочника. І ми, на жаль, так живемо", - пояснив свою позицію він.

Музикант вже звик до нападок з боку російських ЗМІ?

Російські журналісти спробували пристидити Макаревича, що він порівняв війну в Україні з аварією в метро. Однак артист лаконічно відповів:

"Я про неспівмірність оцінок катастроф, що сталися. Це все відбувається через халатність".

Та пізніше Андрій Макаревич видалив свій запис у Facebook.

Нагадаємо, нещодавно лідер "Машины Времени" висміяв російські ЗМІ.

Фото "Super.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів