Макаревич про Путіна: Усі тирани йдуть однаковим шляхом

18 липня 2014, 10:10

Російський музикант Андрій Макаревич не став коментувати трагедію малайзійського літака, а просто вже вкотре висловився стосовно російського президента Володимира Путіна.

У своєму Facebook лідер гурту "Машина времени" назвав Путіна тираном.

"От цікаво: багато разів думав - президент, незважаючи на весь агітпропівський морок, який він благословляє, має можливість бачити реальну картину світу? Ну, наприклад, є у нього кнопочка - приходить спеціальна людина і сумно розповідає, як все насправді. Розмовляв сьогодні з дуже розумною людиною, і вона мене переконала - немає такої кнопочки!" - зазначив Макаревич.

"І будь-який тиран неминуче потрапляє в ілюзорно-пропагандистський світ, ним же і створений. І навіть якщо спробує він визернути назовні (що малоймовірно) - хрін його оточення дасть йому це зробити. Тож Путін може цілком серйозно думати, що ми не слабші за Америку", - написав Андрій.


Макаревич вважає, що Путін сам є заручником російської пропаганди, яку він же і створив

"І ще - кожен тиран щиро думає, що він йде своїм окремим шляхом. А йдуть вони всі однаковим шляхом. І закінчується все, на жаль, однаково", - додав Макаревич.

Нагадаємо, 17-го липня над Доннечиною було збито пасажирський літак, який виконував рейс з Амстердама до Куала Лумпура. У результаті трагедії загинуло 280 пасажирів і 15 членів екіпажу.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів