Міхалков вважає за честь потрапити до чорного списку України

14 серпня 2014, 10:53

Російський режисер Нікіта Міхалков, який затято підтримує політику Путіна, схоже, відчув, що "запахло смаженим". Тож кінодіяч поспішив заявити, що вважатиме за честь опинитися у чорному списку України.

Довідавшись про можливу заборону на в'їзд до України, Міхалков заявив, що не засмутився, пишуть "Дни.ру" з посиланням на "ИТАР-ТАСС".

"Я не знаю персонального списку тих, до кого застосовано санкції, але абсолютно переконаний, що опинитися серед них - велика честь. Більше того, цілком впевнений, брехня, яка шириться сьогодні над Україною, як дощова хмара, скоро розвіється", - вважає режисер.

Міхалков поспішив запевнити, що він буде радий опинитися у чороному списку України

За словами Міхалкова, новини про можливий чорний список від українців викликали в нього такі ж почуття, як якщо б йому відмовили у відвідуванні Німеччини в 1936-му році:


"Люди, які зараз при владі на Україні, абсолютно незаконно її знявши, які приймають такі рішення - дуже схожі на тих, хто наприкінці 30-х років наводив порядок в Німеччині, з однією тільки різницею - вони ще не винищували в той час свій народ, вони зуміли обдурити його настільки, що він повсюдно і переважною більшістю їх підтримував, і вони не були продовженням злодійських корумпованих структур".

Далі Нікіта Міхалков, як і годиться, згадав західний світ на чолі з Америкою, який "закриває очі" на дії "хунти".

"Кого мені шкода по-справжньому, так це тих, хто ще хоче знати правду і не має можливості її дізнатися. Всіма доступними способами діячі культури і мистецтва повинні намагатися цю правду до них донести. І правда ця не різномовна, як говорять багато, бо будь-який нацизм і фашизм, чим би він не прикривався, завжди залишиться нацизмом і фашизмом", - впевнений режисер.

Нагадаємо, Нікіта Міхалков раніше називав Одесу "бандерівським містом", а потім хвалився, що віддав гроші одеситам.

Окрім цього режисер вже скаржився, що світові санкції торкнулися й його і надумав зробити з Ялти нову культурну столицю Росії.

Фото з соцмережі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів