Поштарі Росії носять жовто-синю форму, а від "нацистської" відхрестилися

15 січня 2015, 10:52

Російські поштарі не перестають дивувати: виявляється, рядові працівники установи насправді носять жовто-синю форму.

У мережі є купа фото, де видно, що відділення "Пошти Росії" фактично заполонили кольори українського прапору. Адже крім вбрання поштарів у жовтий та синій кольори розфарбовані й поштові скриньки.

Поштарі Росії насправді мають "бандерівську" форму

А от від "нацистської" уніформи, яку днями так палко обговорювали в Інтернеті, "Пошта Росії" офіційно відхрестилася.

Цікаво, чи довго тепер протримається ця форма?

"На прохання ветеранів "Пошти Росії" я хотів би підкреслити образливість порівняння форми поштових працівників з нацистською уніформою. По-перше, це фальшивка. Форма поштових працівників керівного складу темно-синього кольору, а співробітників відділень - більш світлого відтінку", - заявили "РИА Новостям" у відомстві.


Медведєва, схоже, не бентежать жовто-сині кольори навкруги

"Форма на фотографіях, поширених в мережі Інтернет, була просто перефарбована в чорний колір", - запевнили у "Пошті Росії".

У Facebook "Пошти Росії" також показали, як наразі виглядає форма операторів пошти. Саме її й намагаються "впровадити як корпоративний стандарт". Таким чином, поштарі Росії все ж таки з часом перестануть носити жовто-синю форму, а перейдуть на біло-синю.

Офіційно поштарі Росії мають нині таку форму. Але, схоже, поки що її не скрізь запровадили замість жовто-синьої

До слова, в окупованому Криму Росія не стала сильно морочитися із реорганізацією поштових відділень. Так, на українських поштових скриньках просто зафарбували національну символіку, а слово "Пошта" аби як перетворили на "Почта".

Фото з Facebook та Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів