Путіна облили шампанським. ВІДЕО

12 жовтня 2015, 15:19

Президент Росії Володимир Путін втрапив під душ з шампанського.

Напоєм із бульбашками чиновника омив ніхто інший, як чемпіон "Формули-1" - британець Люісь Хемілтон, повідомляє "The Daily Mail".

Стало це під час вручення призів переможцям одного з етапів Гран-прі в Сочі.

Хемілтон, який посів перше місце, вирішив відсвяткувати це традиційним для себе чином - обливаючі шампанським усіх оточуючих. А, оскільки найближче до гонщика знаходився саме Путін, то йому й дісталося чи не найбільше за усіх.


Російський президент зробив вигляд, наче нічого не трапилося. А от його охоронці кинулися до свого господаря так швидко, наче на нього скоїли напад.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

У мережі уже взялися глузувати над Хемілтоном. Мовляв. шанувальники тепер побоюються за здоров'я та життя спортсмена, натякаючи на помсту Путіна.

"Скільки пройде часу, поки Льюіса Хемілтона знайдуть мертвим у своїй ванній?" - написав один з користувачів Twitter.

"Раджу тобі тепер бути весь час пильним, бо обрати Путіна було не дуже гарною ідеєю, коли він скидає бомби за тисячу миль від тебе!!!" - додав інший.

До слова, Хемілтона вже якось критикувала за розлите шампанське: раніше цього року гонщик приснув алкоголем в обличчя жінці після перемоги у Гран-прі Китаю в Шанхаї.

Нагадаємо, днями Путін святкував 63-річчя. І, вже традиційно, росіяни влаштували з цього приводу справжню "мистецьку" вакханалію.

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів