Організатори "Євробачення" відмовилися переглядати результати конкурсу

18 травня 2016, 10:19

Організатори пісенного конкурсу "Євробачення-2016" не переглядатимуть результати голосування. Вони офіційно заявили, що перемога представниці України Джамали - в силі й не підлягає оскарженню.

Про це йдеться на сторінці "Євробачення" у Facebook.

Таким чином організатори конкурсу відповіли на петицію з сайту "Сhange.org", у якій закликали переглянути результати музичного дійства.

"Переможця "Євробачення" 2016-го року обрали професіонали музичної індустрії, і ви, глядачі, кожен з яких має 50-відсоткову частку від загального результату. Джамала з України перемогла завдяки широкій підтримці як з боку членів журі, так і телеглядачів. Вона зробила це завдяки надзвичайно емоційній пісні, яка розповідає особисту історію", - йдеться в заві "Євробачення".


"Євробачення" - це конкурс. Там може бути тільки один переможець. Ми розуміємо, що не всі згодні з результатами конкурсу "Євробачення" в цьому році, однак в змаганні, де результати визначаються на основі суб'єктивної і часто дуже особистої думка, завжди знайдуться люди, які не згодні", - додали організатори.

Джамала - є і буде переможцем "Євробачення-2016"

Вони наголосили, що попри петицію, яку підтримали здебільшого росіяни, Україна - переможець.

"Україна є і залишиться переможець "Євробачення-2016". Чи згодні ви чи не згодні з цим. Ми закликаємо тих, хто підписав цю петицію - прийняти результат, який відповідає усім правилам, і продовжити конструктивний діалог щодо шляхів подальшого зміцнення і вдосконалення "Євробачення", - резюмували організатори конкурсу.

Нагадаємо, напередодні з'явилася петиція про перегляд результатів "Євробачення-2016", яку активно рекламували російський артисти та ЗМІ.

Фото з Facebook Джамали

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів