Крістен Стюарт прокоментувала твіти Трампа 4-річної давнини

22 січня 2017, 14:58

Американська актриса Крістен Стюарт відреагувала на твіти нового президента США Дональда Трампа, які він написав ще восени 2012-го року.

Скандальний політик тоді прокоментував особисте життя зірки "Сутінок" та її екса Роберта Паттінсона. Трамп закликав актора покинути "зрадницю" Крістен, пише "The Huffington Post".

"Роберт Паттінсон не повинен бути з Крістен Стюарт. Вона зраджувала його, як собака, і робитиме це знову, ось побачите. Він вартий кращого!" - написав Дональд в жовтні 2012-го.

"Всім відомо, що я маю рацію, що Роберт Паттінсон повинен покинути Крістен Стюарт. Через пару років він дякуватиме мені. Будь розумним, Роберт", - додав тоді ще майбутній президент Америки.


Та лише зараз Крістен, яка не має акаунту в Twitter, публічно відреагувала на закид Трампа.

"Він був злий на мене пару років тому, дійсно одержимий мною пару років тому, наче довбаний божевільний. Я цього не можу зрозуміти і тоді не могла збагнути. Це так далеко від реальності, що я не хочу вірити, що це дійсно мало місце. Це безумство", - сказала Стюарт.

Крістен Стюарт через понад 4 роки прокоментувала твіти Трампа

Зірка "Сутінок" згадала про твіти Трампа, просто тому що її запитали про це.

Нагадаємо, під час зйомок у вапірській сазі Стюарт і Паттінсон стали парою в реальному житті. За кілька років стосунків актори неодноразово били горщики. Та навесні 2015-го Роб таки остаточно покинув Крістен.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів