Данилко знову стане суддею Нацвідбору на "Євробачення"

7 грудня 2017, 15:58

Співак і музикант Андрій Данилко знову стане одним із суддів Нацвідбору на "Євробачення", разом із Джамалою та третім членом журі, ім'я якого поки не оголошується.

Данилко наперед попередив, чого він не хоче бачити від майбутніх конкурсантів: шаблонності та мавпування переможців пісенного конкурсу минулих років.

"Не важливо, будуть це молоді, ще невідомі люди, або популярні виконавці, головне, аби у них був якісний, оригінальний матеріал, який чіпає і викликає емоцію, - сказав артист.

Данилко відбиратиме учасника на "Євробачення"

"Я категорично проти, коли учасники відбору намагаються повторювати артистів, які виступали на "Євробаченні" в минулі роки. Не треба посередності, "ми граємо в іноземних артистів" або "ми намагаємося сподобатися". Найменше хочеться бачити шаблонний репертуар або якісь кліше, які нібито є форматом "Євробачення" - їх не існує. Вгадати, що буде затребуване цього року - неможливо, дуже часто "Євробачення" виграє досить неочікувана пісня, і перемога Сальвадора Собрала це ще раз підтвердила", - зазначив Данилко.


Як підсумував Андрій, для нього, як для члена журі, є важливою цілісність образу артиста: яка у нього пісня, як він виглядає, як його номер буде виглядати на головній сцені конкурсу.

Як відомо, перші два півфінали Нацвідбору відбудуться 10 і 17-го лютого, а фінал – 24-го. А сам конкурс "Євробачення" пройде у травні в Лісабоні, куди його привіз переможець 2017-го року Сальвадор Собрал.

Фото прес-служби

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів