"Найбільше в житті я вдячний за тебе": Болдуїн з нагоди 13-ї річниці знайомства пригадав, як зустрів дружину

19 лютого, 16:15

Американський актор та багатодітний батько Алек Болдуїн 18-го лютого відзначив річницю знайомства із дружиною та матір’ю 7-х своїх дітей Хіларією.

Із нагоди цього подружжя обмінялося зворушливими привітаннями у соцмережах. Актор пригадав весілля та подякував коханій за спільні роки.

"18-те лютого 2011-го року. Момент, коли все от-от сильно змінеться. Брендал (друг актора - ред.) і я вештаємось в Ірвін Плейс (театр у Нью-Йорку - ред.). І кого я там побачив? Найбільше в житті я вдячний за тебе", – пригадав день знайомства із коханою Болдуїн.

Алек розповів про зустріч із благовірною та показав їхнє весільне фото

Алек розповів про зустріч із благовірною та показав їхнє весільне фото


Цікаво, що в такий день Хіларія влаштувала дівич-вечір із старшою дочкою Кармен. Жінка, звісно, не забула привітати актора, однак залишила теплі слова під фото з донькою.

"Дівчачий вечір із моєю старшою дівчинкою. Вона зробила мейкап нам обом. Як же швидко вони ростуть і як це прекрасно, коли вони тебе надихають. Кармен, у тебе така особлива душа, як і у всіх твоїх братів та сестер. Алеку, ти і я зустрілися вперше в цей день 13 років тому. Яка ж прекрасна пригода у нас вийшла", – написала Хіларія під знімком.

Хіларія влаштувала дівчичай вечір із 10-річною донькою

Хіларія влаштувала дівчичай вечір із 10-річною донькою

Як відомо, подружжя виховує 7-х спільних дітей. Також Алек має найстаршу дочку Айрленд від шлюбу з актрисою Кейт Бейсінгер.

У 2023-му Болдуїн, як відомо, став дідусем. У Айрленд та її бойфренда народилася донька.

Нагадаємо, 10-річна Кармен робить собі не лише макіяж, але й носить чималий манікою.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів