"Мала б більше заглибитися в цю тему": Белла Хадід виправдалася через участь у скандальному кампейні Adidas

30 липня, 16:30

Американська супермодель палестинського походження Белла Хадід, ім’я якої вже кілька тижнів знаходиться в епіцентрі скандалу через кампейн Adidas, нарешті порушила мовчанку.

Як відомо, Хадід взяла участь у рекламі перезапуску моделі кросівок, які були створені Adidas спеціально до Олімпіади 1972-го року у Мюнхені. Під час проведення змагань палестинська терористична організація скоїла теракт, в результаті якого загинуло 11 спортсменів ізраїльської команди та 1 місцевий житель.

Супермодель Белла Хадід

Белла Хадід прокоментувала скандал довкола Adidas

фото з Instagram Белли Хадід

Так от Белла, яку в мережі назвали найгіршим вибором на роль амбасадорки через її відкриту підтримку Палестини в ізраїльсько-палестинському конфлікті, прокоментувала ситуацію в Instagram. Зокрема, вона запевнила, що не знала про події 1972-го року.


"Я ніколи усвідомлено не була б залучена до жодного проєкту чи роботи, яка пов’язана із такою трагедією… Моя команда мала б це знати. Adidas мав би знати. І я мала б більше заглибитися в цю тему, щоб усе зрозуміти і висловитися щодо цього… Я – горда палестинка і в нашій культурі є набагато більше, ніж те, з чим її порівнюють останній тиждень…

Антисемітизму не місце у здобуванні свободи палестинців… Я завжди підтримую мир, а не насильство. Хейту не місце тут. І я завжди буду захищати не лише своїх людей, але і кожну людину у світі", – написала вона.

Нагадаємо, через пропалестинську позицію співпрацю з Хадід припинило чимало світових брендів. Зокрема, серед них Dior і Charlotte Tilbury.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів