"Медовий місяць закінчився": інсайдери повідомили про складний період у стосунках Аффлека та Лопес

4 травня, 10:24

У відносинах американських співачки Дженніфер Лопес та актора Бена Аффлека настав складний період. Пара навіть не проживає разом.

Про це пише видання Life & Style.

За даними інсайдера, Аффлек зараз живе у Лос-Анджелесі, бо йдуть зйомки нового сиквелу "Аудитор", а Лопес тим часом над своєю кар'єрою у Нью-Йорку.

"Це вперше, коли вони провели окремо одне від одного тривалий час. І вони обоє справляються з цим по-різному", - каже джерело.


У той час, коли Бен щасливий, що зайнятий на зніманні нового проєкту, його дружина Дженніфер потребує багато уваги.

"Вона хоче від нього постійного підтвердження, що її кохають та обожнюють. Зараз вона не отримує цього, а Бен старається "захиститися" та стає примхливим. Медовий місяць у них точно закінчився", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що якщо пара хоче зберегти свій шлюб, то їм потрібно внести корективи у свою поведінку.

Фото Getty Images

Однак побутує ще одна версія, чому стосунки Аффлека та Лопес переживають критичний період, а саме - проблеми у кар'єрі Дженніфер. Її новий альбом "This Is Me… Now: A Love Story" та документальний фільм "This Is Me… Now" не виправдали очікувань, а також її колишній Шон Комбс потрапив у скандал з наркотиками, торгівлею людьми та зґвалтуванням.

"Падіння Дженіфер почалося вже давно, і це дійсно її провина, тому що вона сама до цього призвела. Вона живе у світі вигадок, і люди більше не купуються на її гру. Вони називають її фальшивою, самозакоханою і такою, що не чує реального світу навколо себе", - додало інше джерело.

Нагадаємо, нещодавно у ЗМІ розповідали, що сварки Дженніфер Лопес та Бена Аффлека стаються через те, що співачка витрачає багато грошей.

Як відомо, Аффлека та Лопес підловили за поцілунком під час шопінгу, щоправда Бен навіть не відривався від телефону.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів