Не схоже на ідилію: напружені Лопес та Аффлек уперше за довгий час засвітилися разом

18 травня, 16:28

Американський актор Бен Аффлек та його дружина, співачка Дженніфер Лопес вперше за довгий час показалися на публіці разом. Пара відвідала шкільну виставу 15-річної дитини Бена Фіна Аффлека.

Про це пише Daily Mail.

Однак, як розповів очевидець, актор був не дуже радий побачити свою дружину. Вони навіть приїхали окремо одне від одного.

"Коли він побачив, як вона вийшла з машини, навіть не обійняв її і не поцілував", - сказало джерело.


До школи Джей Ло прийшла з гарним букетом із соняшників, проте до свого чоловіка теплих почуттів публічно не проявляла. Разом з нею до школи Фіна приїхала й її 16-річна дитина Еммі, яка дуже товаришує з дитиною Аффлека.

Зустріч Аффлека та Лопес не можна назвати радісною

Зустріч Аффлека та Лопес не можна назвати радісною

"Еммі дуже прив’язана до Фіна, тому цілком природно, що Джен, незалежно від того, що вона переживає з Беном, була поруч", - йдеться у повідомленні.

Вже деякий час ходять чутки, що Дженніфер та Бен переживають складний період у стосунках. Причиною цьому є те, що співачка вимагає більше уваги від чоловіка.

А ще кажуть, що Аффлек переїхав з особняка в Нью-Йорку, який вони з Джей Ло купили лише 11 місяців тому. Зараз актор живе у тому ж районі Лос-Анджелеса, де мешкає його колишня дружина та мати трьох його дітей, акторка Дженніфер Гарнер.

До того ж, подейкують, що Бен та Джей Ло планують розлучатися.

"Вони збираються розлучитися — і на цей раз Бена звинувачувати не потрібно", - додало джерело.

Невже парочка Бенніфер (так назвали союз акторів шанувальники, - ред.) розпадається?

Невже парочка Бенніфер (так назвали союз акторів шанувальники, - ред.) розпадається?

Фото Getty Images

Однак інші наближені до Аффлека та Лопес говорять, що проблеми у пари дійсно є, втім від шлюбу поки ніхто не відмовляється, а навпаки - його намагаються зберегти. Для цього Дженніфер та Бен відвідують сімейного психолога.

Інсайдер зазначає, що і актор, і співачка дуже вперті, тож буквально все є для них сваркою і здається, що "шлюб пари тримається лише на скотчі".

Нагадаємо, Бен Аффлек та його колишня дружина, акторка Дженніфер Гарнер були у шлюбі 12 років. У них є троє спільних дітей: 18-річна Вайолет, Фін (називати так себе середня дитина акторів стала нещодавно) та 12-річний Самюель.

А от Дженніфер Лопес має близнюків Еммі та Макса від шлюбу з американським співаком Марком Ентоні.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів