Брат Кейт Міддлтон вперше показав свого первістка та розсекретив його ім'я. ФОТО

29 жовтня 2023, 10:31

Молодший брат Кейт Міддлтон, 36-річний Джеймс нещодавно став батьком. У нього та його дружини Алізе народився первісток.

Тож новоспечений батько вирішив вперше показати свого маленького сина та розсекретити його ім'я.

Про це Джеймс написав у своєму Instagram.

Брат принцеси Вельської зазначив, що сина назвали Ініго.

Він опублікував кілька фото з хлопчиком. На першому батько тримає в руці долоньку сина та кулон із зображенням своєї улюбленої собаки Елли, яка померла на початку цього року.

До речі, саме собака Елла познайомила Джеймса з Алізе. Вперше вони зустрілися у 2018 році в клубі Південного Кенсінгтона. Елла першою підбігла до жінки, і Алізе почала з нею гратися. А ось Джеймса вона прийняла за офіціанта й попросила принести собаці води.

Фото Instagram Джеймса Міддлтона

На іншому кадрі маленький Ініго в колисці, а біля нього сидять собаки сімейства.

"Хоч би як я думав, що був готовий... Я не був готовий до емоцій, що переповнювали від першої зустрічі з Ініго, і до любові до моєї коханої Алізе, коли нас стало троє. Ми влаштувалися в нашому новому житті як батьки, і я розповів йому все про Еллу і про те, що якби не вона, його б сьогодні тут не було, і що ми дуже за нею сумуємо. Собаки чудово прийняли свого молодшого брата в зграї (хоча Інці потрібно знати, що плюшеві ведмедики не тільки для неї...", - написав Джеймс.

Новонароджений Ініго з собаками свого батька

Новонароджений Ініго з собаками свого батька

Фото Instagram Джеймса Міддлтона

На третьому фото Міддлтон з дитиною у сумці-кенгуру, а навколо нього бігають його собаки.

Як відомо, у принца Вільяма є двоє племінників, син та донька Гаррі та Меган Маркл - 2-річна Лілібет та 4-річний Арчі. Втім, вони не спілкуються з королівськими дітьми. Ба більше, Джордж, Шарлота та Луї навіть не знайомі з Лілібет.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів