"Майже 2 роки вй*бую на армію": Дана Ярова відреагувала на хейт через зйомку в Playboy та виставила на продаж спіднє з неї

28 грудня 2023, 13:30

Членкиня Громадської антикорупційної ради при Міністерстві оборони України Дана Ярова, яка взяла участь у зйомці для календаря Playboy Ukraine, відповіла на очікуваний хейт.

45-річна багатодітна мама різко висловилася щодо рівня відвертості фотосету і виставила на продаж речі, в яких позувала.

"Щодо хейту під назвою: "як вам не соромно зніматися напівоголеною". Значить так. Мені 45 років. Я народила чотирьох дітей, двоє з яких двійня. Моя війна почалась в 2014 році. Я лишила бізнес, благо, я все організувала так, що він вижив. Я пережила стільки горя та болю, що я нікому не побажаю пережити те, що пережила я.

Я майже 2 роки вй*бую на армію. Я 8 місяців провела в Міністерстві оборони на громадських засадах. Я сприймаю людей за принципом: 1.Ті, хто мені допомагає наблизити Перемогу 2.Ті, хто не заважає 3.Ті, кому байдуже", - зазначила Ярова.


фото з instagram

"А тепер саме цікаве. Виставляю на продаж все, в чому була на фотосесії. Продам одну панчоху, дорого. Починайте торгуватись", - оголосила про продаж речей Дана.

Нагадаємо, окрім Ярової для календаря також позували: захисниця Олеся, медик взводу бригади "Маґура", Вітамінка, старший бойовий медик роти вогневої підтримки 206-го ОБТрО - Ольга "Колібрі" Севрук, Яра, яка служить в ССО та інші захисниці.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів