Петрожицька розказала, як скинула вагу на сироїдінні та як її кликали заміж із брудною головою

20 жовтня 2023, 18:00

Акторка Дар'я Петрожицька зізналася, що, коли йдеться про здоровий спосіб життя, вона має дві проблеми: п'є замало води та страшенно любить солодке.

Як їй вдалося дати собі раду і скинути зайві об'єми, вона розказала в інтерв'ю Аліні Шаманській. А ще Даша розкрила подробиці пропозиції руки та серця, яку зробив їй її коханий Олексій.

Приймаючи компліменти щодо свого зовнішнього вигляду, Петрожицька погодилася, що "трошки скинула".

32-річна Даша заручена з чоловіком на ім'я Олексій

32-річна Даша заручена з чоловіком на ім'я Олексій


"Почистилася, можна сказати. Це не була дієта", - вточнила вона.

"Я розумію, що не товста. В мені просто багато завжди води. Я п’ю мало води, це моя проблема по життю. Я можу випити одну склянку зранку, тому що мені просто треба випити ліки для щитоподібної залози, і все, цілий день не пити воду. Я розумію, що це дуже погано, тому мій організм просто накопичує в собі воду. І я сіла на сироїдіння й майже місяць так провела і скинула", - розказала Дар'я.

"Чистилася" акторка за компанію зі своєю колегою Анною Кошмал, яка їй це й порадила.

Чистилися Петрожицька та Кошмал під час зйомок серіалу Встигнути до 30

"Чистилися" Петрожицька та Кошмал під час зйомок серіалу "Встигнути до 30"

"На зйомках це справді зручно, тому що тобі привозять їжу. Ти просто кажеш: "Огірки, помідори, будь ласка, два персики і три банани". Була спокуса, правда, приїхати додому й наїстися на ніч, але я витримала”, – похвалилася Петрожицька.

"Мало того, що з мене пішла вода, так в мене шкіра почистилася. Я насправді це робила для тому, що в мене в якийсь момент обсипало все обличчя", - поділилася вона.

Також акторка зізналася, що сильно погладшала, коли на початку повномасштабної війни поїхала до Німеччини, де живе її наречений.

"Тому що я розслабилася, як би це не звучало, я розуміла, що життя зараз зупинилося, зйомок немає, тримати себе не треба, і полізла моя друга головна болячка – це жага до солодкого. Я можу нічого не їсти цілий день, але солодке люблю страшно. Я можу з’їсти київський торт, маленький, за два рази – зранку і ввечері”, – розказала вона.

Зірці важко встояти перед солодким

Зірці важко встояти перед солодким

"У кілограмах не скажу, бо на мені якось не видно кілограми, але плюс сантиметрів пять", - пригадала Даша.

Узяти себе в руки в неї вийшло перед поїздкою до України, де вона мала грати в спектаклі.

До речі, Петрожицька не приховує, що її лякає той факт, що їй так і доведеться далі жити на дві країни.

"Я не знаю, як це буде. Ми ризикнемо. У нього (Олексія) там робота. Він багато років там живе. Він не бере громадянство Німеччини, бо не хоче відмовлятися від українського", - пояснила вона.

Олексій мешкає в місті Гамбург

Олексій мешкає в місті Гамбург

Зі слів Даші, вона "вкрашилася" в Олексія з першого погляду, а лише потім почала знайомитися з ним як із людиною.

"Я бачу його недоліки, але вони мені все одно подобаються. Можливо, я його люблю за те, якою з ним є я", - зазначила вона.

Виявляється, те, що наречений якщо присутній на її фото в Instagram, то спиною чи в впівоберта, то ініціатива самої Даші. Олексієві приємно, коли вона виставляє якісь кадри з ним, але акторка "береже його від всіх".

Заміж молодик покликав Петрожицьку цього літа, коли вони були в Венеції.

Подруги акторки жартують, що її обранця треба збирати з фрагментів на фото, як пазл

Подруги акторки жартують, що її обранця треба збирати з фрагментів на фото, як пазл

"Я пам'ятаю цей момент: ми їдемо на цій гондолі, у мене брудна голова і панамка. Це був такий день, коли ми вже такі замучені. Шорти, якась майка і ця панамка... Ми пливемо, неймовірна ця Венеція, і тут ми запливаємо в якусь таку вуличку, де взагалі нікого немає. І цей гондольєр починає співати просто щось собі під ніс. Льоша каже: "Сідай, поки пуста вулиця, я тебе сфоткаю". І я крокозяблею лізу, там така невеличка табуреточка, повертаюся, щоби зафоткатись, а він стоїть (із обручкою - ред.)", - поділилася акторка.

Зі слів Даші, наступні три хвилини вона просто хихотіла і перепитувала, чи він серйозно.

Нагадаємо, Петрожицька в образі військової навесні засвітилася в скандальному кліпі HANUMIKE "Дика дичка".





Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів