"І в голові, і в душі": Монатік у день 38-річчя здивував кардинальною зміною іміджу та розповів, чи боїться кризи середнього віку

1 квітня, 16:15

1-го квітня співак Дмитро Монатік відзначає 38-й день народження. З нагоди свята артист з’явився в ефірі "Сніданку" і, що цікаво, здивував новим іміджем.

Детальніше про початок свого нового року, зміни в зовнішності та кризу середнього віку виконавець поспілкувався з ведучими шоу.

"Насправді, (новий колір волосся - ред.) це – довга історія. Просто Таню Муіньо зараз повернулася в Україну. І ми працювали над одним проєктом, згодом все покажемо”, – сказав він.

Артист тепер блондин

Артист тепер блондин

скрін з відео

Артист додав, що нині, порівнюючи себе з 28-річним, помічає багато змін.

"Змінилося і в голові, і в душі. Прикольно, насправді, подивитися на того молодика, який так сильно хотів донести всім свою музику. І в принципі це все вдалося", – сказав іменинник.

"Я чесно не знаю (щодо кризи середнього віку - ред.). Голову пофарбувати – це криза середнього віку? Я не відчуваю себе на 38. Мені здається, я на 26 зупинився десь. Принаймні так себе відчуваю. Ні, (старішати – ред.) не боюся. Навпаки, страшно не побачити той вік", – сказав співак.

Монатіки виховують синів Даню та Платона
Монатіки виховують синів Даню та Платона
фото з Instagram Дмитра Монатіка

Артист також зізнався, який подарунок отримав від найближчих: дружини Ірини та синів Данила і Платона.

"З самого ранку привітали з тортом. Я правда не встиг ні шматочка спробувати. Але свічки задув. Ну, і сьогодні ніч без тривоги. Дали виспатися. Оце мабуть найкращий подарунок. Коли найближчі люди поруч, і ви в таком одному спільному колі йдете (впред - ред.)", – підсумував Монатік.

Нагадаємо, раніше Монатік розповідав, який найдорожчий подарунок презентував дружині.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів