Дочка Полякової знов опинилася в лікарні. Реакція мами

20 лютого, 12:45

Донька співачки Олі Полякової, 18-річна Маша, через місяць після операції знов потрапила у лікарню.

Мама дівчини не розказала, що стало причиною цього, однак на майбутнє дала пораду одноліткам доньки щодо турботи про себе.

"Маша Полякова в лікарні. Тобі не набридло, доцю? Мені набридло дуже сильно вже! Може будемо голову вмикати?" – запитала у Маші Оля.

Рівно місяць тому Маша також лежала у лікарняному ліжку

Рівно місяць тому Маша також лежала у лікарняному ліжку

скрін з instagram

Полякова не стала розказувати, чому її донька знов опинилася на лікарняному ліжку, однак закликала Машу та всіх інших дітей її віку бути обережними і з молоду берегти себе.

"Я хочу зараз звернутися до своєї доньки Марії і до всіх дітей дорослого віку, які думають, що вони безсмертні, що вони вже дорослі достатньо, що вони можуть робити, що завгодно… Я хочу вам сказати, що людський організм і тіло – воно крихке. Треба про себе думати. Бо здається, що з'їсти якусь дурню – нічого страшного, вип'єш зайвого – нічого страшного. Це може погано закінчитися!

Молоді люди, думайте головою про свою здоров'я, бо це може привести вас в кращому випадку просто до лікарняної палати, а в гіршому - не буду казати куди", - наголосила Полякова старша.

Як відомо, у листопаді під час відпустки на Занзібарі з мамою Маша потрапила до лікарні через жовчнокам'яну хворобу. А у січні дівчину прооперували.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів