"Дякую, що відчуваю себе твоїм щастям": дружина привітала Ставніцера з 42-річчям та показалася в його обіймах. Фото

19 червня, 13:45
Андрій Ставніцер із дружиною

Діана і Андрій Ставніцер

Засновник Superhumans Center та співвласник найбільшого порту в Україні TIS Андрій Ставніцер 19-го червня святкує 42-й день народження.

Дружина Діана Ставніцер привітала його теплими словами і фотографіями у своєму Instagram.

"З Днем Народження, мій кращйй друг... Моє коханння, мій вибір кожного дня... Без тебе було б все по-іншому... а я так люблю, як в мене зараз", - зазначила благодійниця.


Молодий Андрій Ставніцер з дружиною Діаною

Останнім часом у деяких Telegram-каналах ширяться чутки, що Андрій зраджує Діану з колегою. Утім, схоже, подружжя не звертає на це увагу і, як і раніше, насолоджується одне одним

"Дякую тобі, по-перше, за твою мудрість, терпеливість, вдячність і підтримку… За те, що завжди відчуваю себе твоїм щастям та єдиною зірочкою у небі… Дякую тобі, що даруєш мені це неймовірне відчуття, що я особлива... Дякую тобі за довіру... За те, що дозволяєш мені рухатись до своєї мрії. За те, що ти ніколи не про себе… Про мене, про дітей дітей та родину, друзів і країну… За твоє чисте серце і відданість тому що ти робиш. Ти один такий на цілому Світі… Будь довго і будь щасливо!", - побажала коханому Діана.

Андрій і Діана Ставніцери у себе в будинку

На початку повномасштабного вторгнення Ставніцер дав наводку ЗСУ на свій будинок під Києвом, на подвір'ї якого окупанти розташували бойову техніку і стріляли по столиці

Як відомо, у Ставніцерів 4-ро дітей: троє доньок - Мішель, Стефанія та Вів'єн і старший син Давид.

Андрій та Діана Ставніцер із доньками

У подружжя троє дівчаток, причому двоє з них близнючки

Подружжя Ставніцерів
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів