Екс-"ВІА Гра" Романова про те, чи спілкується з сином його батько, чи перекладатиме вона пісні українською і як підтримує фігуру

19 січня, 10:15

Співачка Міша Романова, яка сама виховує 5-річного сина Мартіна, зізналася, що на початку повномасштабної війни зробила спробу зв'язатися з його біологічним батьком, але марно.

Про це 33-річна екс-"ВІА Гра", яка наразі "кохає і кохана", що дає їй сенс жити, розповіла в Insta-сторіс, відповідаючи на запитання підписників.

"Із батьком Мартіна ми не спілкуємось. На початку повномасштабного вторгнення я зателефонувала йому, але він кинув слухавку і ніколи не передзвонив. І не відповів на мої смс", - зазначила Міша.

Батько Мартіна не бажає бути присутнім у синовому житті

Батько Мартіна не бажає бути присутнім у синовому житті


Артистка, чий батько помер восени 2022-го року, перебуваючи в окупованому на той момент Херсоні, чесно відповіла на запитання про свій емоційний стан.

"Війна змінила моє життя, як і кожного українця. Час починає вимірюватися пропущеними днями народження, весіллями та похоронами. Дивишся, як ростуть діти друзів і родичів, через екран... Читаєш зі сльозами на очах новини", - поділилася співачка.

Запитали Романову й про те, чи планує вона перекладати свої старі пісні з російською на українську.

Імовірно, старі пісні Романової колись зазвучать солов'їною

Імовірно, старі пісні Романової колись зазвучать солов'їною

А ще підписниці не змогли не зацікавитися, в чому секрет Мішиної стрункої фігури.

"Я дуже багато займаюся спортом. Та дотримуюся інтервального голодування (перший прийом їжі в 12:00, другий десь о 17-18:00", - пояснила зірка.

Жодних секретів: багато спорту та контроль за харчуванням

Жодних секретів: багато спорту та контроль за харчуванням

На питання, чому вона досі не показує свого нинішнього коханого, артистка віджартувалася, мовляв, він не хрещений. Нагадаємо, торік у мережі буцімто розсекретили, що то за один.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів