Ексдружина Кличка напередодні 50-річчя оголосила про повернення в моделінг. Фото

16 лютого, 10:15

Колишня дружина мера Києва Віталія Кличка, Наталія Єгорова розпочинає новий (чи, радше, повертається в добре забутий старий) розділ свого життя. Жінка, яка наприкінці лютого святкуватиме своє 50-річчя, знову працюватиме моделлю.

Про це Наталія повідомила газеті Bild та у своєму Instagram, проілюструвавши пост фото, де млосно позує з оголеною спиною.

Наталія офіційно повертається в моделінг

Наталія офіційно повертається в моделінг

Єгорова підписала контракт із агентством MGM Models, чий представник зв'язався з нею через її фотоблог.

Так прекрасно знову повернутися в справу! Я почала працювати моделлю в 18 років і повертаюся в 50!, - поділилася Єгорова

"Так прекрасно знову повернутися в справу! Я почала працювати моделлю в 18 років і повертаюся в 50!", - поділилася Єгорова

"Я люблю камери, а камери люблять мене. Раніше у мене було мало часу на таку роботу, адже я виховувала трьох дітей. Тепер вони дорослі. Я нарешті знову можу робити те, що мені подобається", - поділилася Наталія.

"Навіть у 50 можна почати все спочатку. І надихати інших жінок. Неважливо, скільки вам років. Завжди можна почати щось нове і багато чого досягти", - запевнила вона.

Колишня дружина Кличка знову займатиметься улюбленою справою

Колишня дружина Кличка знову займатиметься улюбленою справою

Єгорова наголосила, що жінки прекрасні в будь-якому віці, й бренди нині дуже охоче співпрацюють із моделі елегантного віку.

"Я люблю свій вік. Очі старших жінок можуть розповідати історії, в них можна прочитати мудрість і життєвий досвід. Модельний бізнес добре поєднується з моїм новим життям і моїм новим "я", і це - мій подарунок собі на день народження", - заявила Наталія.

Нагадаємо, ювілей ексдружина Кличка святкуватиме 26-го лютого. Пів року тому жінка поставила перед собою амбітну фітнес-ціль, якої має досягти до цієї дати.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів