Не просто паска: Хіменес-Браво поділився покроковим рецептом крафіна до Великодня. Відео

24 квітня, 11:30

Ресторатор та відомий телекухар Ектор Хіменес-Браво до Великодня поділився рецептом паски-крафіна.

В своєму Instagram кухар запостив відео, де покроково показав, як готувати головний смаколик святкового стола.

Для приготування опари знадобиться: молоко — 200 мл; цукор — 1 ст.л; 7 г сухих або 21 г свіжих дріжджів; борошно — 1 ст.л.


Для тіста: яйце — 1 шт + 2 жовтки; цукор — 100 г; дрібка солі; вершкове масло — 80 г; ванільний ароматизатор; борошно — 450-500 г.

А для начинки лише 100 г родзинок і 60 г вершкового масла.

Спершу робимо опару: змішуємо молоко, цукор, дріжджі та частину борошна.

скрін з відео
Накриваємо плівкою та настоюємо

Накриваємо плівкою та настоюємо

Другий крок - тісто. Замішуємо його зі всіх вищеперелічених інгредієнтів, накриваємо плівкою та ставимо підійти.

Додаємо в тісто вже готову опару

Додаємо в тісто вже готову опару

Розділяємо на частини, розкачуємо, змащуємо маслом, додаємо родзинки та формуємо

Розділяємо на частини, розкачуємо, змащуємо маслом, додаємо родзинки та формуємо

Ставимо в форму і в тепле місце на 40 хв і випікаємо при температурі 180° протягом 35 хвилин.

Вуаля
Вуаля

Нагадаємо, минулого року рецептом своєї першої паски ділилася травесті-діва Монро. А кілька років тому Петро Олексійович показував рецепт паски від його дружини (на той момент першої леді).

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів