Злата-кулінарка: Огнєвіч показала, як швидко приготувати кабачкову пасту з креветками
Схоже, незабаром співачка Злата Огнєвіч започаткує власний кулінарний блог.
Виконавиця не припиняє дивувати новими рецептами, і цього разу приготувала пасту з креветками і кабачками, але без тіста.
Для приготування знадобиться: кабачок; креветки; спеції; чері; сир пармезан; сметана (Злата використала безлактозну).

Спершу нарізаємо кабачок соломкою - він і буде "пастою"

Розігріваємо пательню і додаємо оливкову олію

Спершу смажимо креветки, потім додаємо нарізаний кабачок, а останніми закидаємо черрі

І досмажуємо у сметані

Додаємо сіль і спеції за смаком

Готово. Сьогодні лапша буде не лише на вухах, а й у тарілці (ще й смачна)
Нагадаємо, раніше Огнєвіч вже показувала рецепт корисної запіканки та смачного сніданку з 7 інгредієнтів.
Приєднуйтесь до дискусії