Злата-кулінарка: Огнєвіч показала, як швидко приготувати кабачкову пасту з креветками
24 квітня, 16:00
Схоже, незабаром співачка Злата Огнєвіч започаткує власний кулінарний блог.
Виконавиця не припиняє дивувати новими рецептами, і цього разу приготувала пасту з креветками і кабачками, але без тіста.
Для приготування знадобиться: кабачок; креветки; спеції; чері; сир пармезан; сметана (Злата використала безлактозну).
Спершу нарізаємо кабачок соломкою - він і буде "пастою"
Розігріваємо пательню і додаємо оливкову олію
Фото:Спершу смажимо креветки, потім додаємо нарізаний кабачок, а останніми закидаємо черрі
Фото:І досмажуємо у сметані
Фото:Додаємо сіль і спеції за смаком
Фото: Готово. Сьогодні лапша буде не лише на вухах, а й у тарілці (ще й смачна) Фото:
Нагадаємо, раніше Огнєвіч вже показувала рецепт корисної запіканки та смачного сніданку з 7 інгредієнтів.
Читайте також: