Інтригу (не) розкрито: під псевдонімом Klavdia Petrivna може ховатися відома співачка

7 лютого, 12:00

6-го лютого під час оголошення переможців премії "Золота Зоря Лірум" у номінації "Дебют року" перемогла співачка Klavdia Petrivna, яка дотепер була анонімною.

Цікаво, що отримувати нагороду вийшла 24-річна відома виконавиця Маша Кондратенко.

Як повідомили на сайті "Лірум", коли Маша Кондратенко отримувала нагороду, то не сказала, що є співачкою Klavdia Petrivna. Однак ведучий церемонії звертався до неї за псевдонімом, а згодом вона опублікувала фото із нагородою.

Цікаво, що Кондратенко одягнула такий самий капелюх, в якому зображають загадкову Клавдію

Цікаво, що Кондратенко одягнула такий самий капелюх, в якому зображають загадкову Клавдію

фото з instagram Маші

На фото Маша Кондратенко

На фото Маша Кондратенко

У мережі продовжують активно шукати, хто така Клавдія Петрівна. Є версія, що Клава - це солістка гурту "Структура щастя" (який нещодавно розпався), але достеменно невідомо.

Відомо, що Klavdia Petrivna змогла завоювати популярність на TikTok, при цьому зберігаючи свою анонімність до цього часу. Виконавиця опублікувала свої перші пісні у серпні 2023 року на своєму Telegram-каналі.

На стримінгових платформах треки вийшли пізніше — у вересні 2023 року, але менше, ніж за півроку Klavdia Petrivna зібрала більш як 400 тисяч щомісячних слухачів на Spotify.

Після церемонії нагородження на сторінках в Instagram Маші Кондратенко та співачки Klavdia Petrivna з'явилася спільна публікація з загадковим підписом: "Хто це така?".

Нагадаємо, Кондратенко відома за роллю у серіалі "Школа" та своїм жартівливим хітом "Ванька-Встанька".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів