Jerry Heil у соціальному кліпі зняла дівчинку з Маріуполя, яку повернули з окупованих територій. Відео

28 серпня, 14:30
Jerry Heil у фотосесії

Співачка показала нову роботу

Співачка Jerry Heil представила нову пісню "All Eyes On Kids" та заразом кліп на неї.

Композиція присвячена викраденим під час повномасштабного вторгнення українським дітям і має соціальну мету – привернути увагу широкого загалу до потреби захисту і повернення їх додому.

"Історій про викрадених росією українських дітей – десятки тисяч, але додому повернулося лише 388. Боляче усвідомлювати, що ця тема залишається майже непомітною в інформаційному просторі, як в Україні, так і в світі", – прокоментувала свою роботу сама артистка.


Jerry Heil у новому кліпі

Нова пісня артистки має соціальне значення

скрін з відео

"А між тим, всі розуміють: майбутнє країни — за дітьми. Це розуміє і росія, яка цинічно викрадає у них дитинство, вивозячи на свої та окуповані території, прагнучи тим самим викрасти й майбутнє України. Дізнавшись про ці жахливі цифри, я зрозуміла: не можу зараз писати ні про що інше. Ми повинні говорити, кричати, співати про це, робити все можливе, щоб світ знав, говорив і допоміг повернути кожного з них додому", — продовжила Jerry Heil.

До речі, головна героїня кліпу – 14-річна Кіра Обедінська з Маріуполя. Дівчинка втратила маму ще в ранньому дитинстві, а її батько загинув під час одного з обстрілів Маріуполя. Під час спроби втекти Кіра підірвалася на розтяжці та була вивезена окупантами до непідконтрольної Україні території. Повернути дівчинку вдалося завдяки зусиллям її дідуся.

Фрагмент кліпу Jerry Heil

Головна героїня кліпу – Кіра Обедінська з Маріуполя

скрін з відео

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Нагадаємо, Jerry Heil часто присвячує свої композиції темам, пов’язаним із війною. Зокрема, вона неодноразово випускала щемливі пісні як соло, так і у співпраці з іншими артистами.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів