"Зустрічаємо мою зрілість": Осадча з нагоди ювілею показалася в обіймах Горбунова

12 вересня 2023, 10:04

12-го вересня телеведучій Катерині Осадчій виповнилося 40 років.

Свою "зрілість" вона зустріла в обіймах коханого, Юрія Горбунова, та написала пост в Instagram, де запевнила, що всередині почувається набагато молодшою.

"Сьогодні мені 40 😅 Це той самий дивний перехід в новий етап, якого я геть не відчуваю і всіх тих криз, жалю за роками ітд. (Хоча розповідали, що буде, але ні..). Просто в нас так багато навколо проблем, що мої роки це точно найменша проблема, тут би просто знати, що саме буде завтра і що наступить завтра", - зауважила Катя.

Горбунов першим привітав кохану з днем народження
Горбунов першим привітав кохану з днем народження

"Я точно знаю, що вік не в паспорті, а всередині, а мені всередині суттєво менше років, але разом з тим вже є досвід життя, але з моїм характером цей досвід не додає спокою :) Я відміряю роки своїми днями народженнями, завжди він співпадав з початком року навчального, так і залишилася звичка. За останній рік було так багато втілено, але попереду ще більше", - запевнила ювілярка.

У свої 40 Катя має трьох синів та успішну кар'єру
У свої 40 Катя має трьох синів та успішну кар'єру

"В мене попереду так багато планів і справ, маленькі діти і ціла Україна де нам відбудовувати і будувати найкрутішу країну в світі. Ну а бажання я загадаю одне на нас всіх - ПЕРЕМОГИ. І тисячу разів сьогодні скажу ЗСУ, що я зустрічаю свої 40 вдома завдяки кожному Герою 🙏🏻", - підсумувала Осадча.

Пізніше 53-річний Горбунов привітав "свою королеву" у Instagram, подякував їй та виклав кілька фото.

Нагадаємо, нещодавно Осадча розповідала про навичку, яку вдосконалила протягом повномасштабної війни.
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів