"Клади свої шкарпетки на місце": Перрі публічно звернулася до Блума і дала йому копняка для фото

1 травня, 15:30

Американська співачка Кеті Перрі присвятила милий (і дещо погрозливий) допис у Instagram своєму нареченому, британському актору Орландо Блуму.

39-річна артистка зробила коханому комплімент, але, водночас, усій інтернет-спільноті продемонструвала, куди кладе брудні шкарпетки 47-річна кінозірка.

Орландику, є серйозна розмова...

"Орландику, є серйозна розмова..."

"У світі ШІ/діпфейків/зелених екранів/візуальних ефектів/дублерів героїчний тато моєї дитини Орландо Блум робить усе це по-справжньому", - похвалила Кеті коханого, маючи на увазі серіал "На краю", де актор випробовує себе в екстремальних видах спорту.

Усім, хто ще не дивиться, Перрі порадила чимшвидше це зробити, узявши пляшечку імбирного елю, як це зробила вона.

"А ще, любчику, подивися на слайд номер 9", - звернулася вона до Орландо, додавши в добірку фото його шкарпеток на гачку в ванній.

Кеті перейшла до рішучих дій

Кеті перейшла до рішучих дій

"Не міг би ти, будь ласка, нарешті класти свої шкарпетки в правильне місце, раз і назавжди, я буду вражена, мені не треба, щоби ти підкорював Еверест, окей", - написала співачка капслоком.

Актору варто замислитися над своєю поведінкою

Актору варто замислитися над своєю поведінкою

Нагадаємо, ще в лютому 2019-го року Кеті та Орландо оголосили про свої заручини. Але до вівтаря парочка, яка виховує спільну 3,5-річну доньку Дейзі Дав, досі не дійшла. (І, здається, тепер ми здогадуємось, чому.)

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів