Кім Кардашян розкритикували в мережі за чесне фото сестри в купальнику з нагоди її 45-річчя

19 квітня, 17:15

Теледіва Кім Кардашян привітала сестру Кортні з 45-річчям спільним фото в купальнику і наразилася на критику підписників.

Декому здалося, що фото, яке обрала Кім, не дуже вигідно демонструє фігуру Кортні.

фото з instagram

"З днем ​​народження, королево. Немає нікого на цій планеті, з ким я проводила б більше часу і не мала би тих самих спогадів, пов’язаних із дитинством, ніж ми з тобою. Спільна кімната, друзі, машини та наше спільне життя протягом чотирьох десятиліть було найчарівнішою подорожжю, коли ти поруч зі мною.


Я люблю тебе і не можу дочекатися ще 45 років разом! Я буду особливо цінувати цю останню поїздку сестри, де всі наші діти влаштовували танцювальні вечірки, поки не втратили свідомість, як це робили всі ми, коли виростали! Вітаю тебе сьогодні і вічно вдячна за те, що ти завжди даруєш найкращі поради, які тільки може дати сестра!", - написала Кім.

Думки і погляди фанатів розділилися. Дехто припустив, що Кім обрала фото, на якому виглядає найкраще з сестер. Інші ж розкритикували її і похвалили фігуру Кортні після пологів, назвавши її "найбільш натуральною з усіх".

Дехто припустив, що Кім ненавидить сестру (бо запостила саме це фото в купальнику).

"Звичайно, вона опублікувала фото, де вона виглядає добре і затьмарює Кортні", - припускають коментатори.

Животик Кортні виглядає найприродніше з усіх, - підтримали фігуру сестри фанати

"Животик Кортні виглядає найприродніше з усіх", - підтримали фігуру сестри фанати

Жартуйте над Кім, тому що я справді думаю, що Кортні тут виглядає найкраще... найприродніше, - прокоментували під фото

"Жартуйте над Кім, тому що я справді думаю, що Кортні тут виглядає найкраще... найприродніше", - прокоментували під фото

Кортні, яка у листопаді минулого року народила сина, залишала під фото коментар:

"Цей підпис (як я дуже люблю тебе і так вдячна за всі неймовірні спогади, які ми залишили разом)... Коли я думаю про це, у моїй голові ніби фільм про них усіх!".

Нагадаємо, з приводу 45-річчя Кортні її благовірний, драмер гурту blink182 Тревіс Баркер зворушливо зізнався їй в коханні та навіть показав фото на унітазі.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів