"Хоче, аби він був щасливим": стало відомо, як ексдружина Аффлека відреагувала на чутки про його розлучення з Лопес

22 травня, 12:00

Поки фанати голлівудського режисера Бена Аффлека та американської співачки Дженніфер Лопес відходять від шокуючих чуток про їхнє ймовірне розлучення, не всі в оточенні пари готові опускати руки.

Принаймні, щонайменше одна людина з близького до подружжя кола намагається допомогти їм налагодити стосунки, пише US Weekly. І це, як не дивно, колишня дружина актора Дженніфер Гарнер. Зі слів джерела, вона підтримує Бенніфер.

"Джен заохочує Бена працювати над шлюбом із Лопес. Вона повністю підтримує їхні стосунки та хоче лише, аби він був щасливим", – сказав інсайдер.

Ексдружинна Аффлека вболіває за Бенніфер

Ексдружинна Аффлека вболіває за Бенніфер

фото GETTY IMAGES

Він також додав, що Гарнер розуміє, якому навантаженню піддаються відносини, коли на них тисне слава та прискіплива увага суспільства, як це, власне, і відбувається зараз у Аффлека й Лопес.

Як відомо, чутки про негаразди у шлюбі актора та співачки з’явилися після 7-тижневої перерви спільних появ на публіці.

Згодом навіть близькі до пари джерела почали стверджувати, що Аффлек з’їхав з їхього будинку, а сама Джей Ло неодноразово підігрівала чутки про розлучення діями в соцмережах.

Невже пара таки розійдеться після 2 років шлюбу?

Невже пара таки розійдеться після 2 років шлюбу?

фото GETTY IMAGES

Нещодавно з’явилася інформація буцімто Аффлек взагалі шкодує про шлюб з артисткою. І що цього разу їхні відносини розпалися не з його провини.

Нагадаємо, Бен і Дженніфер зустрічалися на початку 2000-х. Тоді зірки навіть були заручені, проте так і не дійшли до вівтаря.

Цього ж разу Аффлек та Лопес офіційно побралися у Лас-Вегасі, бо артистка нібито хотіла якнайшвидше окільцювати чоловіка.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів