"Формуємо особистості одне одного": Lama показала рідкісне фото з молодшим на 18 років бойфрендом

15 травня, 11:50

Солістка гурту Lama (вона ж Наталя Дзеньків), яка зустрічається з молодшим на 18 років музикантом Романом, замилувала спільним селфі.

48-річна виконавиця з коханим показалася на природі і залишила під фото теплі слова.

"Найбільша цінність мого життя - родина! Це наше спільне ядро з коханим, де ми формуємо особистості одне одного. У своїй сім'ї я завжди знаходжу відраду, силу та безмежну любов — це святилище, яке живить і підтримує мене", - зазначила артистка.

У нас багато спільних інтересів. Нам двом подобається жити за містом у лісовій місцевості, він теж розділяє зі мною це бажання і свого часу мене в цьому підтримав..., - розповідала раніше Lama
"У нас багато спільних інтересів. Нам двом подобається жити за містом у лісовій місцевості, він теж розділяє зі мною це бажання і свого часу мене в цьому підтримав...", - розповідала раніше Lama
фото з instagram

Нагадаємо, з Романом співачка з познайомилися на півдні України, в Херсонській області, під час її відпустки. Наталя розказувала, чи заважає їм різниця у віці та які спільні хобі має пара. А ще раніше Дзеньків розказувала, чому вирішила (поки) не ставати мамою, та як до цього ставиться її чоловік.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів