42-річна Лілія Ребрик стане мамою втретє. ФОТО

10 жовтня 2023, 10:30

42-річна телеведуча Лілія Ребрик стане мамою втретє. Радісну звістку вона оголосила у своєму Instagram зворушливою фотосесією з родною.

"Жити життя. Любити життя. Носити під серцем — життя. Нове життя!", – написала вона під знімками з чоловіком, хореографом Андрієм Диким та донечками.

Також в інтерв'ю виданню Viva майбутня багатодітна мама розповіла, як повідомила звістку рідним, та де збирається народжувати.

"Зважитися народжувати під час війни відповідально і насправді дуже важливо! Бо в такі важкі часи ти даєш нове життя", – сказала Лілія.


Вся родина з нетерпінням чекає на поповнення

Вся родина з нетерпінням чекає на поповнення

фото Viva
Для пари це буде третя дитина

Для пари це буде третя дитина

фото Viva

"Я тут, на своїй рідній землі з рідними людьми. Для мене це дуже важливо. Це те, що дає мені сили. Я хочу народжувати тут. Зараз немає правильних і неправильних рішень.

Кожен робить так, як вважає за потрібне і як відчуває. І це є правильне рішення. Я відчуваю, що моє серце тут. Хочу бути тут разом зі своїми рідними", – розповіла Ребрик.

Ведуча також зізналася, що статі малюка вони ще не знають. Звістку родині Ребрик повідомила майже відразу. Першим про вагітність дізнався чоловік ведучої, який, з її слів, був надзвичайно щасливим.

Як відомо, пара виховує двох донечок: 5-річну Поліну та 11-річну Діану

Як відомо, пара виховує двох донечок: 5-річну Поліну та 11-річну Діану

фото Viva
42-річна телеведуча втретє стане мамою

42-річна телеведуча втретє стане мамою

фото Viva

"Ми з родиною були у моїх батьків, звечора чоловік купив тест на вагітність. Ми дуже хотіли, щоб наші підозри справдилися... Ти бачиш ці омріяні дві смужки – і це те щастя, яке неможливо описати, неможливо передати словами! Чоловік теж не спав. Ніжно обійняв і сказав, що він найщасливіший. Ми ніби застигли: стояли в обіймах і відчували одне одного", – пригадала вона.

Нагадаємо, Дикий та Ребрик у січні цього року відсвяткували 11-ту річницю шлюбу. З нагоди цього пара пригадала своє весілля та поділилася архівними фото в мережі.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів