"Путін – придурок": Лієв Шрайбер приємно здивував своїм знанням української

5 січня, 18:20

Голлівудський актор Лієв Шрайбер, який неодноразово підтримував Україну після повномасштабного вторгнення, зустрівся з екіпажем українського корабля "Ноосфера", що прямував від станції "Академік Вернадський" до Чилі.

Як розповіли на сторінці Facebook Національного антарктичного центру, Шрайбер перебував у круїзі Антарктикою. Акторові трапилося на шляху наше судно та через ініціативу United24, амбасадором якої він є, йому вдалось домовився про зустріч з екіпажем.

"Капітан "Ноосфери" Олександр Гришко залюбки погодився, і вже за кілька годин Лієв піднявся на борт українського флагмана. Звісно, головною темою короткого спілкування стала повномасштабна війна в Україні та можливість нашої держави навіть в таких умовах розвивати науку й антарктичні дослідження", – йдеться у дописі.

Лієв зустрівся з екіпажем українського корабля

Лієв зустрівся з екіпажем українського корабля


Цікаво, що актор на згадку про зустріч залишив екіпажу записку, яку написав українською мовою.

"Дякую за гостинність, але більше за те, що ви так гордо підняли прапор та нагали усьому світові, що ми сильні разом! Путін – придурок", – йдеться у записці.

Шрайбер непогано знає українську мову :)

Шрайбер непогано знає українську мову :)

фото з Facebook

До речі, Шрайбер не просто підтримує Україну у соцмережах чи соціальних ініціативах. Актор приїздив до нас після повномасштабного вторгнення та навіть провів ніч у бомбосховищі, під час одного з обстрілів.

Нагадаємо, раніше свої знання української мови демонстрував актор Орландо Блум.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів