65-річна Мадонна епічно впала на сцені: що було далі. Відео

20 лютого, 09:46

Американська співачка Мадонна може бути взірцем того, як слід зустрічати несподівані випробування, що підкидає тобі життя.

Епічна халепа сталася з 65-річною виконавицею під час одного з концертів у рамках її туру "The Celebration". Під час одного з номерів танцівник мав тягти по сцені стілець із Мадж. Але чоловік упав, заваливши, відповідно, і свою начальницю. Звісно, інцедент потрапив на відео і завірусився.

Схоже, це було не за сценарієм

Схоже, це було не за сценарієм

Скріншот із відео

Мадонна вийшла з ситуації як професіонал: уже лежачи, вона продовжила співати та навіть сміялася. А потім підвелася, відмовившись від допомоги.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Коментатори в Instagram винуватять у тому, що сталося, високі підбори, на яких був танцівник, мовляв, ось наочний доказ, чому чоловікам не варто їх носити.

Дісталося від інтернет-користувачів і самій Мадонні. Пишуть, що пісня, попри падіння артистки, продовжила лунати лише тому, що співачка працює "під фанеру". І що зіркам треба вчасно йти на пенсію.

Нагадаємо, на Brit Awards у 2015-му Мадонна заплуталася в плащі та полетіла зі сходів. Як розказувала потім артистка, вона мало не задушилася та забила голову.





Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів