Melovin, alyona alyona & Jerry Heil: оголошено довгий список учасників Нацвідбору на Євробачення-2024

9 листопада 2023, 12:30

9-го листопада Суспільне мовлення оголосило лонгліст учасників Національного відбору на Євробачення-2024. Список складається з 20 виконавців, 10 з яких мають потрапити у фінал.

Отже, до довгого списку Нацвідбору потрапили: alyona alyona & Jerry Heil, ANKA, Сarpetman, Drevo, INGRET, Julia Belei, KARYOTYPE, KRYLATA, MÉLOVIN, NAHABA, NAZVA, PARFENIUK, SHÉPA, SKYLERR, STASYA, SWOIIA, TESLENKO, YAGODY, YAKTAK, Ziferblat.

Як пише Суспільне Культура, всього надійшло 389 заявок від 288 виконавців, з них 222 — сольні артисти. Усі учасники з довгого списку мають пройти прослуховування, за результатами якого оберуть до 10 фіналістів. Їх оголосять не пізніше ніж 20 листопада.


Однак можливість потрапити до фіналу лишатиметься: за результатами онлайн-голосування ще один учасник потрапить до фіналу.

Ми спільно подали заявку на Нацвідбір Євробачення-2024! У кожного з нас своя історія. Хтось не покладає зусилля лупати цю скалу, хтось не міг наважитися на цей крок декілька років своєї кар'єри. Чи пішла б на Нацвідбір Євробачення кожна з нас поодинці — невідомо. Проте разом нам є що сказати Європі, - заявили дівчата в Instagram

"Ми спільно подали заявку на Нацвідбір Євробачення-2024! У кожного з нас своя історія. Хтось не покладає зусилля лупати цю скалу, хтось не міг наважитися на цей крок декілька років своєї кар'єри. Чи пішла б на Нацвідбір Євробачення кожна з нас поодинці — невідомо. Проте разом нам є що сказати Європі", - заявили дівчата в Instagram

Фінал Нацвідбору відбудеться в лютому 2024 року у форматі телевізійного концерту. Переможця або переможницю визначать за результатами голосування журі та глядачів.

Нагадаємо, Євробачення-2024 відбудеться у травні наступного року у шведському місті Мальме. Гранд-фінал проведуть на стадіоні Malmö Arena у суботу, 11 травня. Півфінали, в одному з яких братиме участь і представник від України, відбудуться 7 та 9 травня.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів