"Ти зробила мене кращою": Мілла Йовович ніжно привітала доньку з 16-річчям, поки та спала. ФОТО

4 листопада 2023, 13:25

4 листопада донька голлівудської акторки Мілли Йовович, Евер Андерсон святкує 16-річчя. Зіркова мати вже ніжно привітала донечку.

Пост вона поширила у своєму Instagram.

"Щасливих солодких 16, моє серденько. Я раніше не знала, що таке справжня любов, поки ти не з'явилася у нашому житті. Ти зробила і продовжуєш робити мене кращою, бо я бачу, як бути кращою прагнеш ти. Ти мій найкращий друг. Я так багато разів сміялася разом з тобою, вже не можу порахувати", - написала акторка.

Евер дуже схожа на свою зіркову маму

Евер дуже схожа на свою зіркову маму


Фото Instagram Мілли Йовович

Вона також зазначила, що з гордістю спостерігає за тим, як росте Евер.

"Ти постійно кидаєш собі виклик так, як я не могла у твоєму віці. Те, як ти бачиш життя і себе в ньому, так правильно. Ти мене постійно вражаєш, я точно виграла в лотерею, коли народила тебе. Хотілося сказати, що це моє дивовижне виховання, але я знаю, що зробила багато помилок. Я відчуваю, що ти навчила мене більше, ніж я тебе. І ти продовжуєш навчати, відкриваєш мені очі на різні речі. Як же мені описати глибину почуттів мого серця? Я така щаслива, що ти є в мене", - додала Мілла.

У Евер є дві молодші сестри: 8-річна Дешіел Іден та 3-річна Ошин Ларк

У Евер є дві молодші сестри: 8-річна Дешіел Іден та 3-річна Ошин Ларк

Фото Instagram Мілли Йовович

Вочевидь акторка писала пост з привітанням, поки Евер спала.

"Я припиняю, бо мені потрібно розбудити тебе, аби ми могли піти купити ті чудові круасани, які ти хотіла замість святкового торта", - написала в кінці Йовович.

Міла досить демократична мама й дозволяє доньці сміливі експерименти

Міла досить демократична мама й дозволяє доньці сміливі експерименти

Нагадаємо, у травні минулого року Йовович з двома дочками з’явилася на доріжці Каннського кінофестивалю. Для виходу зірка обрала сукню від українського бренду, творіння якого засвітилися також на цьогорічному "Оскарі".


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів