"Міс Україна" дискваліфікував учасниць за зв’язки з росією, але проігнорував закиди щодо ескорт-діяльності

13 вересня 2023, 16:45

Оргкомітет конкурсу "Міс Україна" випустив заяву на тлі скандалу щодо зв’язків учасниць змагання з росією.

У своїх соцмережах вони опублікували звернення, в якому визнали, що три конкурсантки мали компрометуючі факти у своїй біографії, серед яких візити до країни агресора.

Оргкомітет вирішив дискваліфікувати трьох учасниць. Щоправда, кого саме невідомо. Також достеменно невідомо, чи перевіряли біографії інших дівчат

Оргкомітет вирішив дискваліфікувати трьох учасниць. Щоправда, кого саме невідомо. Також достеменно невідомо, чи перевіряли біографії інших дівчат

“Ми уважно дослідили всі питання, які були винесені громадськістю в останні декілька днів. За результатами досліджень, проведених спеціальною етичною групою, повідомляємо, що зазначені неетичні факти щодо учасниць конкурсу, на жаль, підтвердились.


Тому комітет вимушений виключи трьох учасниць зі складу конкурсу. Важливо, що ми прийняли таке рішення лише ретельно перевіривши надані факти”, – йдеться в заяві.

Цікаво, що імена дискваліфікованих дівчат не озвучили. Також оргкомітет проігнорував закиди щодо "ескорт-діяльності" та харасменту у бік дівчат.

Це – Ксенія Магера. В її Instagram знайшлися фото з відвідин кремля.

Це – Ксенія Магера. В її Instagram знайшлися фото з відвідин кремля.

Оминули і тему причетності до змагання російського ресторатора Олександра Орлова, який до повномасштабного вторгнення був одним зі співвласників конкурсу.

В заяві також йдеться, що всі попередні результати голосування скасовані, а незабаром будуть оприлюднені імена переможниць.

Як відомо, чимало учасниць конкурсу, як виявилось, мали зв’язки з росією. Наприклад, одна з конкурсанток виступала в кремлі, а інша начебто має стосунки із Орловим.

Ще одна учасниця – Ірина Піляєва. Вона, подейкують, у стосунках з росіянином Олександром Орловим, який є (чи принаймі був) співвласником Міс Україна

Ще одна учасниця – Ірина Піляєва. Вона, подейкують, у стосунках з росіянином Олександром Орловим, який є (чи принаймі був) співвласником "Міс Україна"

Нагадаємо, на умовах анонімності ексучасниці конкурсу розповіли про закулісся змагання. Зокрема, про поїздки на відпочинок для”знайомства зі спонсорами змагання”.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів