Сцена на яхті: Мішель Андраде з'явилася в серіалі "Корона". ВІДЕО

17 листопада 2023, 13:30

Співачка Мішель Андраде розкрилася своїм шанувальникам із несподіваного боку, зігравши у серіалі "Корона" від Netflix.

Cвою улюбленицю вони можуть побачити у шостому, останньому сезоні історичної драми про королівську родину Великої Британії - в невеликій ролі покоївки.

Мішель Андраде дісталася роль у Короні

Мішель Андраде дісталася роль у "Короні"

Героїня Мішель, Б'янка працює на яхті, де відпочивають принцеса Діана та її бойфренд Доді Аль-Фаєд. Батько останнього, бізнесмен Мохаммед Аль-Фаєд телефоном розпитує покоївку про стосунки пари.

Відео з цим епізодом Андраде поділилася в своєму Instagram.

Як вона потрапила у "Корону", артистка розказала JetSetter.ua.

"На початку повномасштабного вторгнення я опинилась у Європі з командою тревел-шоу. Тоді спрямовувала всі сили на допомогу своїм близьким, які були в Україні. Коли зрозуміла, що вони у відносній безпеці, почала планувати життя за кордоном. Шукала контакти людей, які можуть допомогти з роботою в Європі. У такий спосіб я познайомилась у Facebook із однією кастинг-директоркою й надіслала їй резюме", - поділилася вона.

Через деякий час Андраде запросили на кастинг і після перших проб надіслали підтвердження. Зйомки відбувалися восени 2022-го на Майорці.

Покоївка Б'янка у виконанні Андраде

Покоївка Б'янка у виконанні Андраде

"Надзвичайно вразили масштаб й організація. До мене ставилися, як до акторки першого плану: оплатили перельоти, разом із моєю мамою поселили в готель, надали трансфер й окрему гримерку, яка була схожа на готельний номер із розкладним диваном, телевізором, холодильником, душовою кабіною, халатом і капцями. Рада, що мама була поруч і підтримала в такий момент", - пригадала Мішель.

"Разом ми каталися на яхті королівської родини. Три поверхи, мармурова підлога, дорогі килими, золоті дверці — все виконано зі стилем", - розказала вона.

Нагадаємо, для Мішель, яка народилася в Болівії, українська стала третьою українською мовою, яку вона стала вивчати. Але це не завадило зірці уже перейти на солов'їну.





Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів