Каменських із тюльпанами на оголених грудях закликала робити свято щодня

8 березня, 11:15

Співачка Настя Каменських 8-го березня, в день рівноправності жінок і чоловіків, закликала робити свято щодня і не боятися шукати і показувати різних себе.

В Instagram виконавиця, яка в рамках гастрольного туру перебуває у Полтаві, опублікувала весняне фото з квітами на грудях.

"Бути собою, любити та цінувати себе понад усе. Ламати стереотипи, виходити за рамки та не боятися мріяти і проявляти свої найпотаємніші "Я".

Не чекати від когось вчинків, а мати достатньо внутрішньої сміливості, щоб діяти та досягати вершин. Рухатись вперед і не боятись засуджень. Бо ми у себе такі одні: дуже різні, але прекрасні у кожному прояві", - написала NK.


Каменських привітала красивим фото з ноткою легкої весняної еротики

Каменських привітала красивим фото з ноткою легкої весняної еротики

фото з instagram

"Робіть собі свято щодня. Адже кожен новий день прожитого життя - це вже найкращий привід сказати собі "дякую" та посміхнутися своєму відображенню", - закликала співачка.

І хоча Настя багато розмірковує про любов і прийняття себе, ще кілька років тому її позиція була зовсім інша. Раніше співачка чесно розказувала, як ґвалтувала себе схудненням, коли гладшала.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів