"Це п*здець": заплакана Денисенко розказала, що їй під загальним наркозом видалили не той зуб, що болів

30 вересня 2023, 11:50

Акторка Наталка Денисенко поділилася з підписниками історією про свою невдалу операцію з видалення зубів мудрості. В одній зі столичних клінік зірці вирвали не той зуб.

Про це вона розповіла у своєму Instagram.

Наталка сказала, що дуже сильно переймалася через операцію, адже це було її перше хірургічне втручання під загальним наркозом. Однак акторка повідомила, що все йде не за планом з самого початку, бо вона переплутала час операції та запізнилася на годину.

"Я переплутала час операції на годину! У мене було записано на 12-ту, а в клініці мене чекають з 11-тої", - написала акторка у сторіс.

Все одразу пішло не за планом, бо зірка запізнилася
Все одразу пішло не за планом, бо зірка запізнилася

Через кілька годин Денисенко знову вийшла на зв'язок. Зірка в сльозах розповіла, що операція пройшла невдало. Через її запізнення лікарі поспішали.

"Я мала видалити два зуби мудрості. Один мене тривожить, болить. Я прокидаюсь, а в мене тільки один зуб вирваний. Я спитала, чому так, а лікар мені відповів: "Анестезіологи поспішали на операцію до військового і ми вирішили видалити вам один зуб, тому що ви запізнилися". Але річ у тому, що треба було видалити тоді той зуб, який мене турбує. А мені вирвали зуб, який взагалі мене не тривожить", - сказала Наталка.

Акторка каже, що дуже засмучена. Вона б погодилася на видалення одного зуба, того, який тривожить, бо запізнення її провина. Але лікарі не порадилися з нею.

"Я розумію, що анестезіологи запізнювалися до військових. Я дуже поважаю наших військових і дякую їм за захист, я розумію, що це дуже важливо. Але чому не почати з зуба, який в мене болить?" - емоційно висловилася Денисенко.

Також Наталка зауважила, що заплатила чималі кошти за операцію.

"Я досі не можу відійти від стресу", - додала акторка.

Пізніше вона звернулася до своїх шанувальників, аби вони порадили їй хорошу клініку, в якій їй видалять той зуб, що потрібно.

Денисенко шукає іншу клініку для повторної операції

Денисенко шукає іншу клініку для повторної операції

Нагадаємо, нещодавно Наталка Денисенко відверто розповіла про інтимні стосунки з чоловіком.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів