"Коли ти з’явився, все в мені стало іншим": невістка Ющенка зворушливо звернулася до його онука. ФОТО

3 жовтня 2023, 10:15

Невістка експрезидента Віктора Ющенка, Олена замилувала підписників свого Instagram фотографією свого первістка Андрійка, якому в серпні виповнився рочок.

Як зазвичай, жінка обрала такий ракурс, де не можна роздивитися личко малого. Вона присвятила хлопчикові зворушливий допис.

Коли ж уже Ющенки покажуть обличчя свого хлопчика?

Коли ж уже Ющенки покажуть обличчя свого хлопчика?

"Це наш перший листочок. Коли ти з’явився мені здається все в мені стало іншим… Я не можу спати, тому що дивлюсь, як спиш ти. Я інколи не можу спокійно виїхати кудись, коли не бачу тебе більше двух годин, починаю дивитись фото в телефоні", - зізналася Олена.


"Ти змінив життя моєї матусі. Твоя бабуся мені здається інколи вважає, що це вона тебе народила. Мені здається, ти змінюєш всіх, хто тебе бачить. Я дуже хочу, щоб так було і далі у твоєму життті. Даруй людям любов. Багато любові, змінюй цей світ та будь гідною людиною. Люби та хай люблять тебе всі, хто побачить, - закликала вона сина.

Друга дружина Андрія Ющенка бажає їхньому синові "думати сердцем та жити душею".

Андрієві-молодшому вже рік із хвостиком

Андрієві-молодшому вже рік із хвостиком

"А наша родина буде намагатись дати тобі для цього все потрібне", - запевнила вона.

Нагадаємо, в Андрія Ющенка також є донька Варвара від сестри Маші Єфросиніної Лізи.

Колишня невістка експрезидента України одружена з російським бізнесменом, не цурається їздити до країни-агресорки під час війни та просить "чтоб закончился ад и наступил мир".


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів